AC VOVK d.o.o.

Leta 1989 je Avto Center Vovk pod vodstvom direktorja Tomaža Vovka, z odprtjem Avtoservisa VOVK postal pooblaščeni serviser vozil Renault. Dve leti kasneje smo odprli prvi salon kjer smo bili prodajni agenti IMV Revoza iz Novega mesta. Na sedaj že stari lokaciji, na Obrtniški ulici 4 v Trebnjem, smo leta 1995 adaptirali celoten prodajni center, a vendar smo morali že kmalu zaradi razvijajočih se dejavnosti razmišljati o gradnji novega, večjega centra. Zamisli in ideje so se izkristalizirale ter postale realnost, ko smo novembra 2006 odprli nove prostore v nastajajoči industrijski coni.

Nov Avto Center Vovk na Podjetniški ulici 7 v Trebnjem obsega 4500 m2 zemljišč s 1500 m2 uporabnih površin, od tega je salon velik 400 m2, delavnice 800 m2, ostalo so spremljevalni prostori. Od januarja 2022 pa smo tudi pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Hyundai za katera vam nudimo celovito storitev po najvišjih standardih.

Smo največji prodajno-servisni center na območju trebanjske občine. Stremimo k nenehni kakovosti naših storitev, zaupanju strank in dobremu počutju v našem centru.

Zahvaljujemo se vam za Vaše zaupanje in Vas vabimo v Avto Center Vovk!

Naziv podjetja: AC VOVK d.o.o.
Naslov: Ločna 10a, 8000 Novo mesto
Telefon: 051/383-173 (prodaja), 051/288-800 (servis)
E-mail: prodaja@acvovk.si
Splet: https://acvovk.si/

Delovni čas
pon - pet: 08:00 - 16:00
sob: ZAPRTO

 1. Hyundai Avto Trade d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Aktualne novice iz Hyundaia

 • S proizvodnih trakov Hyundaijeve tovarne na Češkem 4-milijonto vozilo

  25. november 2022

  • Hyundai TUCSON N LINE je 4-milijonti avtomobil narejen v Hyundaijevi tovarni na Češkem (HMMC).• Elektrificirani avtomobili, vključujoč HEV, PHEV in BEV, letos predstavljajo skoraj 40 odstotkov  proizvodnje v HMMC.• V Nošovicah je bilo izdelanih največ TUCSONOV, kar predstavlja več kot 70 odstotkov proizvodnje   od odprtja tovarne leta 2008 Po proizvodnji milijontega vozila leta 2013, dvomilijontega leta 2016 in trimilijontega leta 2019 Hyundai v svoji tovarni v Čeških...
  Preberi več
   
 • IONIQ 5 za Slovenski avto leta 2023

  21. november 2022

  IONIQ 5, ki je bil svetovni avto leta 2022, se poteguje še za naslov Slovenski avto leta 2023.Novi IONIQ 5 s svojim dih jemajočim dizajnom in izjemno naprednostjo spreminja tradicionalne predstave o električnih avtomobilih. Izbor Slovenski avto leta 2023 organizira osem slovenskih medijev, ki se ukvarjajo s poročanjem in predstavljanjem avtomobilov.Ti so: Motorevija AMZS, RTV Slovenija (Radio Val 202 in TV oddaja Avtomobilnost), Delo in Slovenske novice, Dnevnik in Nedeljski dnevnik,...
  Preberi več
   
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.