AC VOVK d.o.o.

Leta 1989 je Avto Center Vovk pod vodstvom direktorja Tomaža Vovka, z odprtjem Avtoservisa VOVK postal pooblaščeni serviser vozil Renault. Dve leti kasneje smo odprli prvi salon kjer smo bili prodajni agenti IMV Revoza iz Novega mesta. Na sedaj že stari lokaciji, na Obrtniški ulici 4 v Trebnjem, smo leta 1995 adaptirali celoten prodajni center, a vendar smo morali že kmalu zaradi razvijajočih se dejavnosti razmišljati o gradnji novega, večjega centra. Zamisli in ideje so se izkristalizirale ter postale realnost, ko smo novembra 2006 odprli nove prostore v nastajajoči industrijski coni.

Nov Avto Center Vovk na Podjetniški ulici 7 v Trebnjem obsega 4500 m2 zemljišč s 1500 m2 uporabnih površin, od tega je salon velik 400 m2, delavnice 800 m2, ostalo so spremljevalni prostori. Od januarja 2022 pa smo tudi pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Hyundai za katera vam nudimo celovito storitev po najvišjih standardih.

Smo največji prodajno-servisni center na območju trebanjske občine. Stremimo k nenehni kakovosti naših storitev, zaupanju strank in dobremu počutju v našem centru.

Zahvaljujemo se vam za Vaše zaupanje in Vas vabimo v Avto Center Vovk!

Naziv podjetja: AC VOVK d.o.o.
Naslov: Ločna 10a, 8000 Novo mesto
Telefon: 051/383-173 (prodaja), 051/288-802 (servis)
E-mail: prodaja@acvovk.si
Splet: https://acvovk.si/

Delovni čas
pon - pet: 08:00 - 16:00
sob: ZAPRTO

 1. Hyundai Avto Trade d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Aktualne novice iz Hyundaia

 • Nagradna iga Rk Krim Mercator x Hyundai

  09. marec 2023

  Na povezavi Facebook. Sodelujete tako, da:- všečkate objavo,- všečkate strani Hyundai Slovenija in RK Krim Mercator in- med komentarji zapišete v katerem našem avtomobilu bi se najraje peljali na tekmo in s kom.   Kot ponosni partner kluba RK Krim Mercator bomo tam tudi mi!Sodelujete lahko najkasneje do 15. marca 2023 do polnoči. Zmagovalce bo določil naključni žreb. V spodnji datoteki so priložena pravila in pogoji sodelovanja v  nagradni igri.
  Preberi več
   
 • Hyundai Motorsport se veseli fantastične dvojne uvrstitve na stopničke na reliju Švedske

  14. februar 2023

  "Bogovi hitrosti" so poskrbeli za vznemirljiv in zabaven dogodek, ki se je odvijal v napetem boju in spektakularnih hitrostnih preizkušnjah, na katerih je Hyundai i20 N Rally1 Hybrid odlično deloval. Na koncu razburljive 18-stopenjske dirke sta si Craig Breen in James Fulton z zagnano vožnjo priborila prve stopničke in se uvrstila na drugo mesto pred moštvenima kolegoma Thierryjem Neuvilleom in Martijnom Wydaeghejem.
  Preberi več
   
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.