AC VOVK d.o.o.

Leta 1989 je Avto Center Vovk pod vodstvom direktorja Tomaža Vovka, z odprtjem Avtoservisa VOVK postal pooblaščeni serviser vozil Renault. Dve leti kasneje smo odprli prvi salon kjer smo bili prodajni agenti IMV Revoza iz Novega mesta. Na sedaj že stari lokaciji, na Obrtniški ulici 4 v Trebnjem, smo leta 1995 adaptirali celoten prodajni center, a vendar smo morali že kmalu zaradi razvijajočih se dejavnosti razmišljati o gradnji novega, večjega centra. Zamisli in ideje so se izkristalizirale ter postale realnost, ko smo novembra 2006 odprli nove prostore v nastajajoči industrijski coni.

Nov Avto Center Vovk na Podjetniški ulici 7 v Trebnjem obsega 4500 m2 zemljišč s 1500 m2 uporabnih površin, od tega je salon velik 400 m2, delavnice 800 m2, ostalo so spremljevalni prostori. Od januarja 2022 pa smo tudi pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Hyundai za katera vam nudimo celovito storitev po najvišjih standardih.

Smo največji prodajno-servisni center na območju trebanjske občine. Stremimo k nenehni kakovosti naših storitev, zaupanju strank in dobremu počutju v našem centru.

Zahvaljujemo se vam za Vaše zaupanje in Vas vabimo v Avto Center Vovk!

Naziv podjetja: AC VOVK d.o.o.
Naslov: Ločna 10a, 8000 Novo mesto
Telefon: 051/383-173 (prodaja), 051/288-800 (servis)
E-mail: prodaja@acvovk.si
Splet: https://acvovk.si/

Delovni čas
pon - pet: 08:00 - 16:00
sob: ZAPRTO

 1. Hyundai Avto Trade d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Aktualne novice iz Hyundaia

 • Hyundai razkriva IONIQ 6

  29. junij 2022

  Hyundai Motor Company je danes razkril aerodinamičen in brezčasen dizajn težko pričakovanega IONIQ 6, drugega modela blagovne znamke IONIQ, namenjene izključno električnim vozilom. IONIQ 6, ki ga Hyundai opisuje kot "Electrified Streamliner", je aerodinamično oblikovan in inovativno uporablja trajnostne materiale ter s tem odraža vrednote današnjih kupcev električnih vozil. Za IONIQ 6, ki ga je navdihnil Hyundaijev koncept Prophecy EV, so značilne čiste, preproste linije in...
  Preberi več
   
 • Prva skica IONIQ 6

  21. junij 2022

  Hyundai je danes razkril skico težko pričakovanega IONIQ 6, drugega člana Hyundaijeve družine povsem električnih vozil IONIQ. Skica prikazuje edinstveno, aerodinamično silhueto IONIQ 6. Videz novega vozila je navdahnjen po konceptu Hyundai Prophecy. IONIQ 6 bo električna limuzina s čistimi, preprostimi linijami in povsem aerodinamično obliko. Tipologija poenostavljenega oblikovanja, ki je razvidna s skice, odraža zavezanost Hyundaijevih oblikovalcev, da zadovoljijo tako oblikovne...
  Preberi več
   
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.