AC VOVK d.o.o.

Leta 1989 je Avto Center Vovk pod vodstvom direktorja Tomaža Vovka, z odprtjem Avtoservisa VOVK postal pooblaščeni serviser vozil Renault. Dve leti kasneje smo odprli prvi salon kjer smo bili prodajni agenti IMV Revoza iz Novega mesta. Na sedaj že stari lokaciji, na Obrtniški ulici 4 v Trebnjem, smo leta 1995 adaptirali celoten prodajni center, a vendar smo morali že kmalu zaradi razvijajočih se dejavnosti razmišljati o gradnji novega, večjega centra. Zamisli in ideje so se izkristalizirale ter postale realnost, ko smo novembra 2006 odprli nove prostore v nastajajoči industrijski coni.

Nov Avto Center Vovk na Podjetniški ulici 7 v Trebnjem obsega 4500 m2 zemljišč s 1500 m2 uporabnih površin, od tega je salon velik 400 m2, delavnice 800 m2, ostalo so spremljevalni prostori. Od januarja 2022 pa smo tudi pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Hyundai za katera vam nudimo celovito storitev po najvišjih standardih.

Smo največji prodajno-servisni center na območju trebanjske občine. Stremimo k nenehni kakovosti naših storitev, zaupanju strank in dobremu počutju v našem centru.

Zahvaljujemo se vam za Vaše zaupanje in Vas vabimo v Avto Center Vovk!

Naziv podjetja: AC VOVK d.o.o.
Naslov: Ločna 10a, 8000 Novo mesto
Telefon: 051/383-173 (prodaja), 051/288-800 (servis)
E-mail: prodaja@acvovk.si
Splet: https://acvovk.si/

Delovni čas
pon - pet: 08:00 - 16:00
sob: ZAPRTO

 1. Hyundai Avto Trade d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Aktualne novice iz Hyundaia

 • Hyundai IONIQ 5 in STARIA osvojila nagrado GOOD DESIGN Awards

  20. januar 2022

  Hyundai je na podelitvi nagrad »GOOD DESIGN Awards 2021« prejel več priznanj. Modela IONIQ 5 in STARIA pa sta osvojila zmago v kategoriji "Transport".

  IONIQ 5 je Hyundaijev kompaktni križanec, ki je prvi predstavnik nove podznamke vozil, imenovane IONIQ in je namenjena izključno baterijskim električnim vozilom (BEV). S svojo progresivno zasnovo je bil s strani potrošnikov širom sveta odlično sprejet. Posebna grafika luči v obliki malih grozdov parametričnih točk,...

  Preberi več
   
 • Hyundai Motor in Unity partnerstvo za izgradnjo meta-tovarne

  12. januar 2022

  Hyundai Motor in Unity sta sklenila partnerstvo za skupno oblikovanje in izgradnjo novega načrta metaverse in platforme za meta-tovarno s čimer bo podjetje Hyundai postalo vodilno v prihodnjih mobilnostnih rešitvah na področjih pametne proizvodnje, usposabljanja in preučevanja umetne inteligence ter simulacije avtonomne vožnje.

  • Partnerstvo podpira Hyundaijevo vizijo postati ponudnik pametnih rešitev za mobilnost v popolnoma novem digitalnem ekosistemu
  • ...
  Preberi več
   
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Vse podatke, zbrane prek piškotkov za potrebe spletne analitike na našem spletnem mestu anonimiziramo s pomočjo posebnega algoritma SafeMetric™. Več o piškotkih.