HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

AC VOVK d.o.o.

Leta 1989 je Avto Center Vovk pod vodstvom direktorja Tomaža Vovka, z odprtjem Avtoservisa VOVK postal pooblaščeni serviser vozil Renault. Dve leti kasneje smo odprli prvi salon kjer smo bili prodajni agenti IMV Revoza iz Novega mesta. Na sedaj že stari lokaciji, na Obrtniški ulici 4 v Trebnjem, smo leta 1995 adaptirali celoten prodajni center, a vendar smo morali že kmalu zaradi razvijajočih se dejavnosti razmišljati o gradnji novega, večjega centra. Zamisli in ideje so se izkristalizirale ter postale realnost, ko smo novembra 2006 odprli nove prostore v nastajajoči industrijski coni.

Nov Avto Center Vovk na Podjetniški ulici 7 v Trebnjem obsega 4500 m2 zemljišč s 1500 m2 uporabnih površin, od tega je salon velik 400 m2, delavnice 800 m2, ostalo so spremljevalni prostori. Od januarja 2022 pa smo tudi pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Hyundai za katera vam nudimo celovito storitev po najvišjih standardih.

Smo največji prodajno-servisni center na območju trebanjske občine. Stremimo k nenehni kakovosti naših storitev, zaupanju strank in dobremu počutju v našem centru.

Zahvaljujemo se vam za Vaše zaupanje in Vas vabimo v Avto Center Vovk!

Naziv podjetja: AC VOVK d.o.o.
Naslov: Ločna 10a, 8000 Novo mesto
Telefon: 051/383-173 (prodaja), 051/288-802 (servis)
E-mail: prodaja@acvovk.si
Splet: https://acvovk.si/

Delovni čas
pon - pet: 08:00 - 16:00
sob: ZAPRTO

 1. Hyundai Avto Trade d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Aktualne novice iz Hyundaia

 • Nova KONA finalist izbora Slovenski avto leta 2024

  04. december 2023

  KONA, drzni SUV s futurističnim videzom, dinamično prezenco in več prostora predstavlja vrhunsko kombinacijo oblikovalske in tehnične inovativnosti. Ponuja najsodobnejšo pametno tehnologijo, ki jo združuje z najširšo izbiro pogonskih sklopov v B-SUV segmentu. S svojo napredno zasnovo in prostornostjo notranjosti KONA izstopa v svojem razredu, pri čemer vozniku in potnikom zagotavlja udobno vozno izkušnjo. V finalu izbora Slovenski avto leta 2024 bo KONA tekmovala še z štirimi...
  Preberi več
   
 • KAKO RAVNATI OB POPLAVLJENEM VOZILU

  31. avgust 2023

  V nedavnih poplavah je bilo prizadetih veliko vozil. Za vas smo pripravili nekaj ključnih napotkov, kako ravnati v primeru, da vam je v avto vdrla voda. Varnost na prvem mestu. Preden začnete z delom na poplavljenem vozilu poskrbite za svojo varnost. Nosite ustrezno zaščitno opremo, kot so gumijasti škornji in rokavice, da se izognete stiku z onesnaženo vodo. Najprej izključite električno napajanje. Odstranite akumulatorske sponke ali uporabite stikalo za izklop akumulatorja, če...
  Preberi več
   
 
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve