HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai Motor spodbuja strokovna znanja za prihodnost

  • Hyundai Motor spodbuja strokovna znanja za prihodnost

    04. januar 2016

    Hyundai Motor Europe in njegov partnerski ponudnik izobraževanja JA Europe sta objavila razpis, kjer iščeta več kot 5.000 študentov v Evropi, ki bodo v šolskem letu 2015/16 sodelovali v Hyundaijevem programu "Skills for the future".

    Program se izvaja že četrto leto. V okviru programa »Skills for the future« Hyundai spodbuja mlade generacije, da se naučijo dragocenih veščin, ki jih bodo potrebovali za delo v avtoindustriji. Avtomobilska industrija stalno išče usposobljene avtoinženirje, ki jih na trgu dela primanjkuje. Prav zato Hyundai poskuša z »učenjem preko praktičnega dela« izboljšati njihovo zaposljivost ter obenem zbuditi podjetniški duh mlajših generacij Evrope.

    Med celoletnim programom študentje s svojimi učitelji in mentorji razvijajo poslovne ideje, izdelke in storitve, ki so povezane z avtoindustrijo ter ob tem pridobivajo ustrezna tehnična znanja, spoznavajo pomen tržnega gospodarstva in podjetništva. Na koncu šolskega leta svoje poslovne ideje predstavijo na evropskem tekmovanju in se potegujejo za nagrado "Hyundai Skills for the future".

    Lanski zmagovalci so ustvarili inovativen alkotest "SoberDrive", ki je vgrajen v avtomobilski ključ in v sodelovanju s Hyundai Motor trenutno proučujejo možnosti trženja svojega proizvoda.

    V zadnjih treh letih je program dosegel več kot 10.700 mladih, starih med 15 in 18 let, ki obiskujejo poklicne šole v 15 evropskih državah.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve