HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai razkriva IONIQ 6

  • Hyundai razkriva IONIQ 6

    29. junij 2022

    Hyundai Motor Company je danes razkril aerodinamičen in brezčasen dizajn težko pričakovanega IONIQ 6, drugega modela blagovne znamke IONIQ, namenjene izključno električnim vozilom. IONIQ 6, ki ga Hyundai opisuje kot "Electrified Streamliner", je aerodinamično oblikovan in inovativno uporablja trajnostne materiale ter s tem odraža vrednote današnjih kupcev električnih vozil.

    Za IONIQ 6, ki ga je navdihnil Hyundaijev koncept Prophecy EV, so značilne čiste, preproste linije in aerodinamična oblika, ki jo oblikovalci Hyundaija opisujejo kot "čustvena učinkovitost". Elektrificirana aerodinamična podoba IONIQ 6 in premišljena notranjost utelešata silhueto nove dobe električne mobilnosti, medtem ko splošna zasnova oblikovalske zgodbe "Etična edinstvenost" odraža Hyundaijevo zavezanost k energetski učinkovitosti in okoljski odgovornosti.

    »IONIQ 6 povezuje čustveno zbliževanje funkcionalnosti z estetiko,« je povedal SangYup Lee, izvršni podpredsednik in vodja Hyundaijevega centra za oblikovanje. »Izrazita aerodinamična zasnova je rezultat tesnega sodelovanja med inženirji in oblikovalci, s ciljno usmerjeno pozornostjo do podrobnosti in vrednotami, osredotočenimi na stranke. IONIQ 6 smo ustvarili kot velikodušen kokon, ki ponuja prostor prilagojen slehernemu posamezniku"

     

    H človeku usmerjena zasnova IONIQ 6 je etična in edinstvena obenem

    IONIQ 6 dokazuje etično in edinstveno zasnovo z energetsko učinkovitostjo ter trajnostno uporabo materialov. Zasnova IONIQ 6 je bila že od začetka usmerjena h človeku, notranji prostor pa je bil razvit skladno z zunanjo podobo. Veliko trdega dela je bilo vloženega v optimizacijo notranjega prostora, ki so ga raztegnili spredaj in zadaj. Rezultat je edinstvena poenostavljena silhueta in prostorna notranjost.

    Tako kot nagrajeni IONIQ 5, IONIQ 6 sledi strategiji oblikovanja "Hyundai Look", ki vsakemu modelu zagotavlja unikaten videz, kot pri šahovskih figurah. Hyundaijeva vizija je osredotočena na uporabnika, vozila pa so oblikovana z mislijo na njihove raznolike življenjske sloge.

     

    IONIQ 6 na digitalnih zaslonih in svetovna premiera

    Po razkritju dizajna bo Hyundai na treh znanih lokacijah predvajal 3D digitalni film o IONIQ 6. Film, ki prikazuje aerodinamično zasnovo in prilagodljiv notranji prostor novega modela, bo na ogled na K-POP Square v Seulu, Piccadilly Circus v Londonu in Big Kahuna na New York Times Square.

    Svetovna premiera IONIQ 6 bo julija, ko bo Hyundai razkril vse specifikacije, vključno s funkcijami in naprednimi tehnologijami novega modela.

    Za več informacij o IONIQ 6 obiščite stran kampanje: https://ioniq6.hyundai.com 

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve