HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Novi Tucson finalist za Slovenski avto leta 2021

  • Novi Tucson finalist za Slovenski avto leta 2021

    01. december 2020

    Zadnji petek v novembru se je končal rok za glasovanje bralcev, poslušalcev in gledalcev za izbiro finalistov Slovenskega avta leta 2021. 25.279 glasovalcev v 9 medijih  je izbralo pet finalistov in novi Tucson je med njimi.

    Novi Tucson, četrta generacija tega priljubljenega modela, se ponaša s samosvojim dizajnom in najširšo paleto elekrificiranih pogonskih sklopov v SUV razredu, ki vključujejo nove, čistejše in zmogljivejše bencinske ter dizelske motorje z blago hibridno tehnologijo. Na voljo je tudi kot priključni hibrid. V primerjavi s predhodnikom je večji, prostornejši in digitalno naprednejši. Ponuja vse najnovejše varnostne sisteme, štirikolesni pogon, napredno povezljivost in najobsežnejši garancijski paket v panogi.

     

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve