HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundaijeva “i-družina” posegla po najvišjih rezultatih na primerjalnih testih evropskih avtomobilističnih revij

  • Hyundaijeva “i-družina” posegla po najvišjih rezultatih na primerjalnih testih evropskih avtomobilističnih revij

    18. maj 2017

    Hyundaijevi i10, i20 in i30 so zmagovalci številnih primerjalnih testov priznanih evropskih avtomobilističnih revij. V različnih kategorijah, kot so npr. povezljivost, oprema, vozna dinamika, udobje v vožnji, notranji dizajn, so prekašali svoje tekmece. Vsekakor pa poleg naštetega preizkuševalce navdušuje tudi Hyundaijeva edinstvena 5-letna tovarniška garancija brez omejitve prevoženih kilometrov.

    i10, i20 in i30 so Hyundaijevi izjemno pomembni modeli, saj predstavljajo približno 50 odstotkov prodaje v regiji. "i-družina" je temelj Hyundaijeve strategije, da v Evropi do leta 2021 postane številka ena med azijskimi avtomobilskimi proizvajalci po prodaji in zadovoljstvu strank. Vsi omenjeni predstavniki »i-družine« so bili zasnovani, razviti, preizkušeni in izdelani v Evropi, da bi zadovoljili potrebe in pričakovanja evropskih kupcev. Predstavljajo logično izbiro, odlično kakovost, izjemno dostopnost tehnologije in privlačen dizajn.

    i10 je bil preizkušen v primerjalnih testih francoskega Auto Plusa (številka 1494, 21.4.2017), angleškega What Car? (internetna izdaja, 17.3.2017) in nemškega Auto Bilda (številka 5/2017). Po mnenju preizkuševalcev i10 navdušuje z vrhunsko prostornostjo, izjemno vozno dinamiko, uporabniku prijaznimi infotainment sistemom in funkcijami povezljivosti.

    i20 je bil preizkušen kar v dveh primerjalnih testih nemške avtomobilistične revije Auto Zeitung (številka: 7/2017 in 11/2017), kjer je premagal svoje francoske, nemške in japonske konkurente. Na obeh primerjalnih testiranjih je zmagal. Novinarji so še posebej izpostavili njegovo superiornost na področjih prostornosti kabine, udobja v vožnji, zavornega sistema ter kakovosti izdelave in funkcionalnosti.

    i30 je zmagal na primerjalnih testih nemških Auto Zeitunga (številka 5/2017) in Auto Bilda (issue 6/2017), francoskega Auto Strassenverkehrja (številka 11/2017) ter španskih Auto Bilda (številka 531) in Autopiste (številka April 11, 2017). Avto je navdušil z izjemno zmogljivostjo, asistenčnimi sistemi, velikodušnim paketom aktivne varnosti in naprednimi funkcijami povezljivosti. Obenem so hvalili tudi sodobno in kakovostno notranjost, izjemno ergonomijo potniške kabine ter odlično vrednost za denar.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve