HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai napoveduje novega člana družine SUV – Hyundai Kona

  • Hyundai napoveduje novega člana družine SUV – Hyundai Kona

    04. april 2017

    Hyundai je razkril ime svojega novega malega križanca, predstavnika B-SUV razreda. Četrti član Hyundaijeve SUV družine se bo imenoval Kona in se bo pridružil že uveljavljenim Grand Santa Fe, Santa Fe in Tucsonu. Na tržišče bo prinesel svež veter v smislu vrhunske vozne dinamike in izjemne prostornosti ter bo odražal način življenja sodobnih kupcev.

    Hyundai Kona bo predstavljal pomemben mejnik na Hyundaijevi poti do začrtanega cilja; postati vodilna azijska avtomobilska znamka v Evropi do leta 2021. Svoj uspeh bo gradil na dokazani verodostojnosti Hyundaijevih športnih terencev, ki jih je bilo v Evropi vse od leta 2000 do danes prodanih več kot 1,4 milijonov.

    Ime Kona nadaljuje strategijo Hyundaijevega poimenovanja športnih terencev in izhaja iz Havajev. Kona se bo ponašal s pravimi SUV geni, progresivnimi oblikovalskimi potezami in premium funkcijami ter bo poskrbel za dodatno privlačnost blagovne znamke.

     

    Galerija

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve