HYUNDAIJEVIH TOP 20

Preverite ekskluzivno ponudbo najbolj vročih 20 avtomobilov... Preberi več

 
Zapri
 

Hyundai i20 prepričljivo pometel s konkurenco

  • Hyundai i20 prepričljivo pometel s konkurenco

    24. marec 2017

    •  Hyundai i20 je prepričal novinarje nemškega Auto Zeitung v kategorijah udobja in vozne dinamike
    •  Novi 3-valjni 1,0 T-GDI motor se hvali z odličnim pospeškom in prožno zmogljivostjo
    •  Hyundaijev edinstveni garancijski paket – 5 let tovarniške garancije brez omejitve prevoženih kilometrov povečuje privlačnost Hyundaija i20

    Na primerjalnem testu, ki so ga opravili novinarji avtomobilistične revije Auto Zeitung (Auto Zeitung, št. 7/2017), se je Hyundai i20 odrezal odlično. Test je opravil z odliko in tako pometel s številčno konkurenco.
    Po mnenju novinarjev si zasluži vodilno pozicijo v segmentu, ki mu pripada. Dejali so, da je presenetljivo kako natančno Hyundai Motor razvija svoja vozila. i20 se je še posebej dobro odrezal v kategorijah udobja v vožnji in vozni dinamiki, ki sta bila pomemben dejavnik pri razvrstitvi na sam vrh. Tako je premagal naslednje nemške in francoske konkurente: Citroen C3, Opel Corso, Renault Clia in VW Pola.
    Dotični novinarji so bili impresionirani nad Hyundaijevim najsodobnejšim 1.0-litrskim motorjem s turbo polnilnikom, ki doseže največjo moč 74 kW (100 KM) in se hvali z nizko porabo goriva (kombiniran cikel: 4,0 – 4,6 l/100 km) ter nizkimi emisijami CO2: 94 - 107 g/km. Dejali so, da je motor močan in izjemno prožen. Z najvišjimi ocenami so ocenili kakovost izdelave. Navdušila jih je njegova prostornost, ki na sprednjih sedežih omogoča obilico prostora tudi visokim potnikom.
    V i20 preprosto niso zasledili omejitev, ki jih običajno povezujemo z majhnimi avtomobili. To velja tudi za izjemen zavorni sistem, ki se z lahkoto primerja z zavorno potjo športnih avtomobilov.
    Za piko na i je i20 dodatne točke pridobil še z edinstvenim garancijskim paketom: 5 let tovarniške garancije brez omejitve prevoženih kilometrov, ki vključuje tudi 5 let brezplačnih preventivnih pregledov vozila in 5 let asistence na cesti.

     
     
 

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve